Inschrijven

De automatische matching module van CV MATCH ONLINE bespaart veel tijd en moeite als het gaat om het vinden van een nieuwe baan. Na het aanmaken van een account, gaat de matchmodule direct aan de slag met het matchen van beschikbare functies. Is er een match, dan wordt er een bericht gestuurd naar beide partijen.

Indien er interesse is in zowel de functie als ook in de organisatie, dan kan het cv met deze werkgever gedeeld worden. De werkgever ontvangt hier een afzonderlijk e-mailbericht van. Is de werkgever ook geïnteresseerd, zal vervolgens telefonisch contact volgen voor een eerste kennismaking. Indien er tijdens het telefoongesprek blijkt dat er een match is, volgt er een persoonlijk gesprek.

Let op! Bij het activeren van het account moeten er nog een aantal gegevens worden ingevuld. Het cv kan alleen opgeslagen worden in een pdf-bestand. Vergeet niet om de gewenste regio(‘s) en functie(s) te selecteren.

Waarom CV MATCH ONLINE

CV MATCH ONLINE biedt een efficiënt concept aan waar werkgevers en professionals elkaar beter kunnen vinden, dit gebeurt op basis van matchingtechnologie. Deze speciaal ontwikkelde matching module verbindt moeiteloos professionals met beschikbare vacatures.