Inschrijven

CV MATCH ONLINE bespaart veel tijd en moeite als het gaat om het vinden van personeel. De matchmodule gaat direct na het aanmaken van een account aan de slag met het matchen van beschikbare vacatures en professionals. Indien er een match is, wordt er een e-mailbericht verzonden naar zowel de werkgever als de werkzoekende.

De werkzoekende kan vervolgens kiezen om de match te accepteren of af te wijzen. Wordt de match geaccepteerd, dan kan het cv door de werkgever worden ingezien en kan er bij wederzijdse interesse een eerste telefonische kennismaking plaatsvinden.

Kies uit één van onze pakketten. Zijn er door u gekozen maand pakket geen matches/cv’s vanuit het database van CV MATCH ONLINE ontvangen, wordt het abonnement met één maand verlengd. Heeft u daarna nog geen matches/cv’s ontvangen in uw dashboard, krijgt u de pakketkosten geheel teruggestort. “Niet goed – Geld terug”

Waarom CV MATCH ONLINE?

CV MATCH ONLINE matcht automatisch werkgevers en professionals door speciaal ontwikkelde matchmakingtechnologie die moeiteloos de connectie legt tussen professionals en beschikbare vacatures.