Inschrijven

CV MATCH ONLINE bespaart veel tijd en moeite als het gaat om het vinden van tandheelkundig personeel. De matchmodule gaat direct na het aanmaken van een account aan de slag met het matchen van beschikbare vacatures en professionals. Indien er een match is, wordt er een e-mail bericht verzonden naar zowel de werkgever als de werkzoekende.

De werkzoekende kan vervolgens kiezen om de match te accepteren of af te wijzen. Wordt de match geaccepteerd, dan kan het cv door de werkgever worden ingezien en kan er bij wederzijdse interesse een eerste telefonische kennismaking plaatsvinden.

Kies uit één van onze pakketten. Zijn er door uw gekozen maand pakket geen matchen vanuit onze database ontvangen, wordt het abonnement met één maand verlengd. Heeft u daarna nog geen matches ontvangen krijgt u de pakket kosten geheel teruggestort. “Niet goed – Geld terug”

Waarom CV MATCH ONLINE?

CV MATCH ONLINE matcht werkgevers en professionals in de mondzorg. Deze speciaal ontwikkelde matchmakingtechnologie legt moeiteloos de connectie tussen mondzorgprofessionals en beschikbare vacatures.