Hoe werkt het?

Met CV MATCH ONLINE is het vinden van een nieuwe collega erg gemakkelijk. Bovendien scheelt het gebruik van deze online matchingmodule veel tijd en hoge kosten aan recruiters. Het werkt snel en simpel!

In slechts in een paar stappen start de online matchmaker met zoeken.

Account aanmaken

Om gebruik te kunnen maken van
CV MATCH ONLINE wordt een keuze gemaakt uit één van de drie pakketten.

Maak een account aan. U ontvangt een link per mail, om uw account te activeren. Wanneer u inlogt, kunt u alle gegevens invullen.

Kies dan uit één van onze aangeboden pakketten en zet de betaling voort. Na de betaling ontvang u een factuur en kunt u weer inloggen om de gewenste regio(s) en functie(s) te selecteren.

Wordt gematcht

Wanneer het account compleet is, gaat de matchingmodule direct op zoek naar matches. Wanneer er een match is gevonden, verstuurt het systeem automatisch een e-mail bericht ter informatie.

Nu is het afwachten of de werkzoekende zijn/haar cv deelt. Ontvangt u een tweede e-mailbericht, dan kunt u met deze link inloggen en op het dashboard het cv van de kandidaat inzien.

Telefonische kennismaking

Is het cv passend bij de openstaande functie? Dan kan er contact opgenomen worden met de mogelijk nieuwe collega.

We adviseren het telefoongesprek goed voor te bereiden zodat de kandidaat een goed beeld krijgt van de functie die aangeboden wordt.

Wanneer de verwachtingen en wensen van beide partijen overeenkomen, kan er een persoonlijk kennismakingsgesprek worden ingepland.

Wat kost het?

Kies uit één van onze pakketten. Zijn er door uw gekozen maand pakket geen matchen vanuit onze database ontvangen, wordt het abonnement met één maand verlengd. Heeft u daarna nog geen matchen ontvangen krijgt u de pakketkosten geheel teruggestort. “Niet goed – Geld terug”