Hoe werkt het?

Met CV MATCH ONLINE is het vinden van een nieuwe collega erg gemakkelijk. Bovendien scheelt het gebruik van deze online matching module veel tijd en hoge kosten aan recruiters. Het werkt snel en simpel!

Slechts in een paar stappen start de online matchmaker met zoeken.

Account aanmaken

Om gebruik te kunnen maken van CV MATCH ONLINE wordt er een keuze gemaakt uit één van onze aangeboden pakketten. Vervolgens wordt er een account aangemaakt.

Na de betaling ontvangt u een factuur. U kunt dan weer opnieuw inloggen om verder het formulier in te vullen selecteer de gewenste regio en functie.

 

 

Wordt gematcht

Wanneer het account compleet is, gaat de matching module direct op zoek naar matches. Wanneer er een match is gevonden, verstuurt het systeem automatisch een e-mailbericht ter informatie.

Nu is het afwachten of de werkzoekende zijn/haar cv deelt. Ontvangt u een tweede e-mailbericht, dan kunt u met deze link inloggen en op het dashboard het cv van de kandidaat inzien.

Telefonische kennismaking

Is de kandidaat passend bij de openstaande functie? Dan kan er contact opgenomen worden met de mogelijke nieuwe collega.

We adviseren het telefoongesprek goed voor te bereiden zodat de kandidaat een goed beeld krijgt van de vacature.

Wanneer de verwachtingen en wensen van beide partijen overeenkomen, kan er een persoonlijk kennismakingsgesprek worden ingepland.

Wat kost het?

Kies uit één van onze pakketten. Zijn er door uw gekozen maand pakket geen cv’s vanuit onze database ontvangen, wordt het abonnement met één maand verlengd. Heeft u daarna nog geen cv’s ontvangen krijgt u de pakketkosten geheel teruggestort. “Niet goed – Geld terug”