Hoe werkt het?

CV MATCH ONLINE matcht werkzoekenden en werkgevers door middel van een innovatieve matchingtechniek. Onze slimme matching module zorgt ervoor dat cv’s gematcht worden met beschikbare vacatures in het vakgebied. Het werkt snel en eenvoudig, in slechts drie stappen:

Account aanmaken, eenvoudig & snel.

Inschrijven bij CV MATCH ONLINE is geheel kosteloos. Van de inschrijving ontvang je een e-mailbericht met het verzoek om je account te activeren.

Zodra je account is geactiveerd, kun je gewenste regio’s en functies selecteren en kan er een cv worden geüpload. Let erop dat het cv slechts in pdf-formaat kan worden toegevoegd.

Automatische matching

Na activatie van het account gaat het online matchingsysteem op zoek naar passende vacatures van werkgevers die zich hebben aangemeld.

Zodra er matches zijn gevonden, wordt automatisch een e-mailbericht verstuurd naar zowel de werkzoekende als naar de werkgever. In dit e-mailbericht staat een link waarmee ingelogd kan worden. Vervolgens kun je de matches van werkgevers inzien.

Indien er interesse is in zowel de functie als ook in de werkgever, dan kan het cv met deze werkgever gedeeld worden. De werkgever ontvangt hier een afzonderlijk bericht van.

Telefonische kennismaking

Indien de werkgever het cv passend vindt en interesse heeft in de professional, zal er telefonisch contact volgen voor een eerste kennismaking.

Een goede voorbereiding voor een eerste kennismakingsgesprek is essentieel. Wij adviseren om zoveel mogelijk informatie van de werkgever te bestuderen en helder te hebben wat je wensen en verwachtingen zijn.

Matchen de wensen en verwachtingen tijdens de telefonische kennismaking, dan is het tijd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.