8 november 2021

Maak kennis met CV MATCH ONLINE

De toenemende vraag naar goed personeel en de schaarste op de huidige arbeidsmarkt, vraag om nieuwe innovatie oplossingen om vraag en aanbod beter te kunnen matchen. CV MATCH ONLINE biedt een efficiënt concept aan waar werkzoekenden en werkgevers elkaar beter kunnen vinden. Dit gebeurt op basis van een matchingformulier.

Wat is het verschil tussen recruiters en CV MATCH ONLINE?

Recruiters werven en selecteren van personen voor een bepaalde functie en het creëren van een match, dat gaat door middel van het plaatsen van vacatures op diversen job portalen. Het werven en bemiddelen via een wervingsbureau zijn relatief duur. Werknemers en ZZP’ers kunnen snel weer van baan verwisselen, daarnaast is het niet altijd een goede match en zijn er vooraf hoge bemiddelingskosten betaald.

CV MATCH ONLINE maakt alles eenvoudig en snel. De kosten voor het kiezen van een pakket is relatief goedkoper in vergelijking met andere recruiters/wervingsbureaus. Werkzoekenden kunnen gratis een account aanmaken en werkgevers kunnen kiezen uit de aangeboden pakketten van CV MATCH ONLINE. Het account en het dashboard zijn eenvoudig te beheren. De matching module gaat gelijk op zoek naar recente en nieuwe matches binnen het database. Hierdoor verloopt de werving vaak veel sneller en kan er direct contact gemaakt worden. De gegevens worden uitgewisseld als de werkzoekende het cv wil versturen naar de werkgever. Vervolgens kan er telefonisch contact worden opgenomen met de werkzoekende.

Wat maakt CV MATCH ONLINE UNIEK?

De automatische matchingmodule van CV MATCH ONLINE bespaart veel tijd en moeite als het gaat om het vinden van een nieuwe baan. Werkzoekenden willen wellicht anoniem blijven i.v.m. hun huidige werkgever. Werkgevers willen geen hoge kosten aan recruiters bekostigen. Door het aanmaken van een account biedt CV MATCH ONLINE de mogelijkheid om snel en eenvoudig werkzoekenden en werkgevers automatisch met elkaar te matchen. CV MATCH ONLINE is de uitkomst voor iedereen.

Enthousiast over CV MATCH ONLINE? Wacht niet langer en begin met het aanmaken van een account.